Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου και peeling προσώπου από ελληνική εταιρεία Sostar


Γεια σας.
Επιτέλους, επιστροφή μετά από απουσία πολλών μηνών.
Σήμερα,θέλω να σας γράψω τις εντυπώσεις μου,από τη χρήση δύο προϊόντων περιποίησης προσώπου.Πρόκειται για το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου με AHA της εταιρείας SOSTAR και το απολεπιστικό προσώπου και λαιμού πάλι της SOSTAR.
Η SOSTAR,είναι ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών,πολύ οικονομική.
Τα προϊόντα της,δεν περιέχουν ζωικής προέλευσης συστατικά,δεν περιέχουν μεταλλαγμένες ύλες,ούτε γίνονται πειράματα σε ζώα και περιέχουν υποαλλεργικά αρώματα.Επίσης,τα προίόντα της είναι γνωστοποιημένα στον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και έχουν γίνει δερματολογικοί έλεγχοι.Όλα αυτά,με έβαλαν σε πειρασμό να τα δοκιμάσω.
Πρώτα θα σας μιλήσω για το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου με AHA.
Καλό γαλάκτωμα καθαρισμού,χωρίς ιδιαίτερο άρωμα,αφήνει απαλή την επιδερμίδα.
Αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο,αλλά δεν κάνει να το χρησιμοποιήσουμε στην περιοχή των ματιών.Η συσκευασία έχει 120 ml προϊόντος.
Σύμφωνα με την εταιρεία,τα οξέα φρούτων (AHA)που περιέχει κάνουν παθητική απολέπιση και τα φυτικά έλαια δίνουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση και λάμψη.Δεν μπορώ να πω ότι γίνεται κάποιου είδους απολέπιση,αλλά καθαρίζει αποτελεσματικά και δεν έχει λιπαρή σύνθεση.Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος.
Το απολεπιστικό προσώπου και λαιμού περιέχει εκχυλίσματα αγγουριού και αλόης και η συσκευασία του είναι 75 ml.Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος.Οι κόκκοι που περιέχει είναι ψιλοί και δεν ερεθίζουν,ακόμα και τα ευαίσθητα δέρματα,όπως το δικό μου.Καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα και δεν την ξηραίνει καθόλου,ούτε την "τραβάει",αλλά αντίθετα την αφήνει απαλή και πιστεύω αρκετά ενυδατωμένη.
Γενικά,είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτά τα δύο προϊόντα περιποίησης,φυτικής προέλευσης και από την ποιότητα και από την τιμή.
Τα προϊόντα Sostar,μπορούμε να τα βρούμε σε φαρμακεία.
Σημείωση:Τα προϊόντα τα αγόρασα με δικά μου χρήματα