Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014-2015

Γεια σας.
Μπήκε το φθινόπωρο με τις δροσιές του και φέρνει μαζί του τις καινούργιες τάσεις στο μακιγιάζ,όπως τις είδαμε στις πασαρέλες.Μαζί με τις εκκεντρικέ εμφανίσεις,είδαμε και αρκετές,που μπορούν να φορεθούν από τις γυναίκες στην καθημερινή ζωή.Αρχίζουμε με:

1)Φυσικό μακιγιάζ.
Είναι μία από τις πιο διαχρονικές και κλασσικές τάσεις μακιγιάζ.Επιτυγχάνεται με ελαφριά προϊόντα make up,ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και ταυτόχρονα chic.Για χρώμα έχουμε ροζ χείλη και ροδακινί μάγουλα. 
Αυτή την τάση την είδαμε στις πασαρέλες των Dolce & Gabbana,Tommy Hilfiger,Michael Kors,Lacoste,Vera Wang.




2)Cat eyes
Είναι από τις βασικές τάσεις του μακιγιάζ γι αυτή την περίοδο.
Αυτή τη φορά δείχνει ένα πιο δραματικό look,αφού η γραμμή eyeliner είναι πιο έντονη,γεμάτη και πιο παχιά και βγαίνει αρκετά έξω από τη γραμμή του ματιού.Το είδαμε στις πασαρέλες  των Jean Paul Gaultier,Karen Walker,Roccobarocco.




3)Μεταλλικές στιγμές
Και αυτή η τάση κυριαρχεί αυτή την περίοδο.Με μεταλλικές σκιές ή για πιο διακριτικό look,μία πινελιά μεταλλικής σκιάς στην εσωτερική γραμμή του ματιού ή glitter eyeliner στην γραμμή της κάτω βλεφαρίδας.Διάφορες παραλλαγές αυτής της τάσης, είδαμε στις πασαρέλες των Donna Karan,Chanel,Emilio Pucci.






4)Βαμμένες κάτω βλεφαρίδες.
Εμπνευσμένο από το look της Twiggy,μοντέλου του '70,φέρνει ένα ρετρό αέρα.Μετά από πολλά χρόνια,επανέρχεται το βάψιμο των κάτω βλεφαρίδων.Για να μην λερωθούμε,χρησιμοποιούμε μία τύπου πιστωτική κάρτα για βοήθεια.Οι Saint Laurent, Prada,Gucci και άλλοι χρησιμοποίησαν αυτό το look στις πασαρέλες τους.



5)Bordeaux-berry-wine-cherry χείλη
Η πιο έντονη,δημοφιλής τάση γι αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι τα σκούρα κόκκινα,berry και σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου χείλη.Για όσες δεν θέλουν έντονο αποτέλεσμα,μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο lip gloss ή ένα ημιδιάφανο κραγιόν σε αυτές τις αποχρώσεις.Το είδαμε στις πασαρέλες των Marchesa,Marc by Marc Jacobs,Ralph Lauren,Carolina Herrera και πολλών άλλων.




   


Δείτε τις φωτογραφίες και εμπνευστείτε από τις φετινές τάσεις.Θυμηθείτε,όμως ότι οι τάσεις,μας δίνουν μία γενική ιδέα και ακολουθούμε ότι μας αρέσει και μας ταιριάζει.