Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τρόποι οργάνωσης και αποθήκευσης για βερνίκια νυχιών

Γεια σας.
Η άνοιξη ήρθε και η μόδα στα βερνίκια νυχιών αλλάζει και από τις πιο σκούρες αποχρώσεις πηγαίνουμε στις πιο ανοιχτές και έντονες.Όσο αλλάζει όμως η μόδα,παίρνουμε όλο και περισσότερα βερνίκια νυχιών,με αποτέλεσμα να μαζεύονται πολλά και να δυσκολευόμαστε να τα αποθηκεύσουμε κάπου,όπου θα μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτά.
Γι αυτό θέλω να σας δείξω μερικούς τρόπους οργάνωσης και αποθήκευσης για τα βερνίκια νυχιών.

1)Πρώτος τρόπος:

Παίρνουμε ράφια για μπαχαρικά,με λίγα ή πολλά ράφια,εξαρτάται από τον αριθμό των βερνικιών που έχουμε και τα τακτοποιούμε,σύμφωνα με την απόχρωση που έχουν






2)Δεύτερος τρόπος αποθήκευσης:

Παίρνουμε τις κρεμαστές θήκες αποθήκευσης με τις διαφανείς πλαστικές θήκες και αφού το κρεμάσουμε κατά προτίμηση πίσω από την πόρτα,βάζουμε τα βερνίκια νυχιών,σύμφωνα με το χρώμα.Μπορείτε επίσης να βάλετε στις θήκες και λίμες,ψαλιδάκια και διάφορα σύνεργα για μανικιούρ και πεντικιούρ.






3)Τρίτος τρόπος:

Βάλτε τα βερνίκια νυχιών σας σε ένα γυάλινο βάζο ανοιχτό ή με καπάκι.Ωραία ιδέα αποθήκευσης και ταυτόχρονα διακόσμησης,για όσες δεν έχουν πολλά βερνίκια νυχιών.




4)Τέταρτος τρόπος:

Αυτός χρειάζεται λίγη δουλειά από εσάς τις ίδιες.Πάρτε αυτοκόλλητες ετικέτες αφού τις κόψετε στο σχήμα που θέλετε (καρδιά,στρογγυλά,τετράγωνα)περάστε από πάνω ένα βερνίκι νυχιών και αφού στεγνώσει,κολλήστε το πάνω στο αντίστοιχο μπουκαλάκι.Βάλτε όλα τα βερνίκια σε ένα κουτί (π.χ. παπουτσιών)το ένα δίπλα στο άλλο.Θα βρίσκετε εύκολα το χρώμα από τις βαμμένες ετικέτες.






Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες ιδέες για να τακτοποιήσετε τα βερνίκια νυχιών σας.


4 σχόλια:

  1. Γεια σου.Σ' ευχαριστώ.Ναι,θα περάσω από το blog σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta dika mou ta exw valei se ena megalo kouti alla exw tosaaa polla pou den xwrane alla...mallon 8a agorasw megalutero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως σου φαίνεται ο τρόπος με τις κρεμαστές θήκες που βλέπεις άμεσα τι έχεις;

      Διαγραφή
    2. kai kati tetoio skeftomoun...alla 8a prepei na vrw tropo na to efarmosw stin porta...den xerw an 8a kleinei i porta an to valw :(

      Διαγραφή